sc CABRIOLET srl
Str. Gh. Lazar nr.2 Turda CLUJ
Tel: 0264 - 314136; 0723 - 336520
Tel/Fax: 0264 - 316731

Scoala de conducere auto pregateste candidatii la examenul pentru obtinerea permisului de conducere, categoriile  A, B, C, CE, D.

In cadrul scolii de conducere- auto functioneaza un cabinet de legislatie rutiera cu o capacitate de 64 de locuri, dotat cu intreaga baza didactictica necesara.. In procesul de transmitere si fixare a cunostintelor de legislatie rutiera, conduita preventiva si prim-ajutor se  utilizeaza aparatura digitala de ultima generatie, precum si materiale didactice pe suport concret, fiind concepute in acest sens, chestionare pentru pregatirea examenul de absolvire a scolii, in vederea cunoasterii regulilor de circulatie si regulilor specifice (controlul si intretinerea autovehicului), suporturi de curs pentru Centrul de pregatire si perfectionare si alte materiale didactice necesare.

Scoala de conducere auto pune la dispozitia cursantilor sai un cabinet de cunoasterea autovehiculului in care se desfasoara cursurile la disciplina Controlul si intretinerea autovehiculului si care este dotat cu planse, machete, motoare si piese de schimb sectionate precum si instalatii functionale ale sistemului de franare, mecanismului de directie s.a.

Scoala dispune de un simulator auto performant, de ultima generatie, realizat de Universitatea Tehnica ,,Dunarea de Jos’’ din Galati, reprezentand un echipament care contine un habitaclu al unui autoturism, avand toate elementele de control si semnalizare si un P.C. care guverneaza intreaga aplicatie in ce priveste modelarea dinamicii autovehiculului si generarea mediului virtual in care acesta se deplaseaza.

Laboratorul de examinare psihologica, autorizat de Comisia Centrala Psihologica din cadrul Directiei Medicale din Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, asigura cu competenta testarea la nivel psihologic a candidatilor pentru obtinerea permisului de conducere-auto si a personalului cu atributii in siguranta circulatiei rutiere. De asemenea laboratorul este abilitat si de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei pentru a efectua examinari psihologice in domeniul protectiei muncii (angajare, promovare in functii, lucrul in conditii periculoase s.a.).

Firma detine si licente de transport rutier public de marfuri generale si persoane.

 

 
 
 
home | scola de conducere auto | centru de formare profesionala auto
 
   
www.cabriolet.turda.ro